Din când în când umanitatea descoperă un model de excelență, ceva ce captează chintesența frumuseții și misterului universului ce ne înconjoară; cum ar fi de exemplu simfoniile lui Mozart sau ecuațiile lui Einstein.

hARTA Perfecțiunii prezintă un astfel de model de excelență.

Descoperind misterele ascunse în codul genetic al unui individ, arată cum gândurile, sentimentele și năzuințele noastre sunt toate parte dintr-un model foarte frumos orchestrat. Să recunoști clar acest model în viața ta înseamnă să-ți celebrezi unicitatea bucurându-te de o viață mult mai ușoară decât ți-ai fi putut imagina.

hARTA Perfecțiunii este o cunoaștere care te sprijină să-ți identifici geniul și talentele tale native și totodată un ghid practic pentru a trăi o viață împlinită și de succes folosindu-ți aceste daruri unice. Este harta care indică acele comori ascunse în tine, și ARTA de a-ți exploata la maxim geniul.

Îmbinând într-o viziune unică și integrativă caracterul practic și pragmatismul sistemului Human Design, cu dezvoltările sale ulterioare (Cheile Genelor, Integral Human Design, Baantu, Noble Life Sciences) și cu învățăturile Ho’oponopono, hARTA Perfecțiunii îți descoperă toate acele caracteristici și talente unice ale tale și îți arată cum lucrează ele împreună și cum ești tu construit să funcționezi în diferitele domenii din viața ta, astfel încât să trăiești cu ușurință o viață plină de satisfacție, succes și pace.

Share This